Ατλαντικός: Σ' αυτό το κρυμμένο σ' ένα στενάκι στην Ερμού ρετρό μαγαζί θα φας φθηνές, απίθανες ψαρολιχουδιές - iefimerida.gr

Ατλαντικός: Σ' αυτό το κρυμμένο σ' ένα στενάκι στην Ερμού ρετρό μαγαζί θα φας φθηνές, απίθανες ψαρολιχουδιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειδή η Κυριακή των Βαΐων είναι μια μέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στο ψάρι, κάντε μια βόλτα στον «Ατλαντικό».

Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε ήπειρο, αρκεί να στρίψετε στην οδό Αυλητών, ένα μικρό στενάκι που θα βρείτε κάθετα στην Ερμού και να ακολουθήσετε το πανό. Το βράδυ, μάλιστα, ανάβουν και τα πολύχρωμα λαμπιόνια του, που θα σας ταξιδέψουν στο χρόνο, οπότε αποκλείεται να το χάσετε. Εκεί θα βρείτε ένα μικρό, αλλά πολύ χαριτωμένο μαγαζί, που θυμίζει παραδοσιακό καφενείο, αλλά προσφέρει μοναδικές γεύσεις με θαλασσινό άρωμα.

Το μαγαζί έχει λίγα τραπέζια, όποτε καλό είναι να έχετε κάνει κράτηση, ειδικά αν πάτε Κυριακή μεσημέρι, γιατί δύσκολα θα βρείτε τραπέζι. Κάποια από αυτά βρίσκονται στον πεζόδρομο με καρέκλες θερινού σινεμά. Μπορείτε να κάτσετε έξω ακόμα κι αν κάνει κρύο, γιατί ο χώρος θερμαίνεται με σόμπες. Μέσα το μαγαζί είναι μικρό, αλλά διαθέτει και ημιώροφο και μπαλκονάκι έξω με ένα μόνο τραπεζάκι, καθώς και μια πολύ χαριτωμένη εσωτερική αυλή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατλαντικός θαλασσινά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ