Αυτή είναι η πιο αποτυχημένη ταινία στα χρονικά -Eκοψε ένα εισιτήριο [βίντεο]

Κι ενώ η ταινία «Πανέμορφη και το Τέρας» κάνει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάνοντας εισπράξεις ύψους 6,75 εκατ. Λιρών, υπάρχει μία ταινία στις αίθουσες που θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο αποτυχημένες ταινίες... καθώς κατόρθωσε και έκοψε μόνο ένα εισιτήριο.

Η ταινία του Σάια ΛαΜπεφ, «Man Down» έκανε πρεμιέρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου και κατόρθωσε να κόψει αυτές τις δύο μέρες 1 εισιτήριο, κάνοντας δηλαδή είσπραξη 7 δολάρια.

Η ταινία παρά το δυνατό κάστινγκ με τους ηθοποιούς Γκάρι Όλντμαν, Τζαι Κόρτνι και Κέιτ Μάρα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, φαίνεται πως δεν έπεισε τους θεατές να το δουν στην μεγάλη οθόνη.

Βέβαια μία εξήγηση της αποτυχία τους είναι πως το φιλμ όχι μόνο έκανε αποκλειστική πρεμιέρα σε έναν κινηματογράφο, αλλά κυκλοφόρησε και ψηφιακά σε επιλογή on demand ταυτόχρονα με την πρεμιέρα, ενώ τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray.

Πάντως, η ταινία δεν απέσπασε και τις καλύτερες κριτικές από τα διεθνή μέσα με την Daily Telegraph και τον Guardian να λένε τα χειρότερα και κυρίως πως η ταινία «δεν σώζεται με... τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινία εισιτήριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ