Αστεγος και τοξικομανής μετατράπηκε σε yoga master -Πώς έσωσε τη ζωή του [εικόνες] - iefimerida.gr

Αστεγος και τοξικομανής μετατράπηκε σε yoga master -Πώς έσωσε τη ζωή του [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρωταθλητές δεν φτάνουν στο αποκορύφωμα της καριέρας τους κατά τύχη. Συνήθως κάτι είναι αυτό που τους δίνει έξτρα κίνητρο να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο όταν νιώσουν ότι έχουν φτάσει στα όριά τους. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και στον Τζέικομπ Μάνινγκ.

«Πριν ασχοληθώ με την yoga έκανα χρήση ηρωίνη και κοκαΐνης. Ήμουν άστεγος στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, πέρασα λίγες ημέρες στη φυλακή και συνήθως έμπαινα ξανά σε αυτήν μετά από λίγες ημέρες ελεύθερης ζωής. Ετσι κυλούσε η ζωή μου», παραδέχεται με ωμή ειλικρίνεια ο Μάνινγκ, του οποίου η ζωή άλλαξε ριζικά όταν παρακολούθησε το πρώτο μάθημα yoga.

Αστεγος και τοξικομανής μετατράπηκε σε yoga master -Πώς έσωσε τη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αν δεν περάσεις από την κόλαση τότε δεν αναζητείς την ψυχική ηρεμία μέσα από την yoga. Αυτό υποστήριζει πλέον ο 25χρονος Μάνινγκ, ο οποίος παρακολούθησε το πρώτο μάθημα yoga σε ηλικία 19 ετών, όταν ένας θείος του πλήρωσε αρκετά χρήματα για να τον βοηθήσει σε μια κλινική αποτοξίνωσης.

Αστεγος και τοξικομανής μετατράπηκε σε yoga master -Πώς έσωσε τη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Μια ζωή σήκωνα βάρη. Δεν είχα στο μυαλό μου όμως ότι η yoga θα μου πρόσφερε κάτι τόσο σημαντικό. Την ψυχική μου ηρεμία», υποστήριξε ο πρώην τοξικομανής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι στην αρχή ήταν δύσπιστος στο κατά πόσο θα τον βοηθούσε η yoga ώστε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

Χρειάστηκε μάλιστα όπως είπε σχεδόν 9 μήνες για να αφιερώσει όλη τη ζωή του στην yoga και πλέον είναι ένας από τους περιζήτητους δασκάλους, έχοντας χιλιάδες followers στο instagram αλλά και δική του σελίδα στο Ιnternet.

Αστεγος και τοξικομανής μετατράπηκε σε yoga master -Πώς έσωσε τη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ yoga τοξικομανής γυμναστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ