«Σταμάτησα να τρώω για τρεις ημέρες και ορίστε τι μου συνέβη» -Δασκάλα εξηγεί - iefimerida.gr

«Σταμάτησα να τρώω για τρεις ημέρες και ορίστε τι μου συνέβη» -Δασκάλα εξηγεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην περίπτωση που σκέφτεσαι, τι θα συμβεί στο σώμα σου, αν πάψεις να καταναλώνεις μια συγκεκριμένη ομάδα τροφίμων, η απάντηση βρίσκεται εδώ.

Το φαγητό είναι για κάποιους ανθρώπους αγγαρεία ή ανάγκη επιβίωσης, που ικανοποιεί τη λαχτάρα τους όταν ακούνε το στομάχι τους να διαμαρτύρεται και να γουργουρίζει.

Ενώ για άλλους το φαγητό αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, που συνδέεται με τις καλύτερες στιγμές τους και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οπως και να το κάνεις υπάρχει πάντοτε μια δικαιολογία για να ανοίξεις το ψυγείο σου, να διαλέξεις έναν από τους δεκάδες γευστικούς πειρασμούς και να «τσιμπήσεις».

Θα μπορούσες όμως να ζήσεις χωρίς αυτό;

Η Τέρα Μπριγκάντο, που εργάζεται ως δασκάλα στην Καλιφόρνια, αποφάσισε να πειραματιστεί με την παραπάνω σκέψη και να απέχει από το φαγητό για τρεις ολόκληρες ημέρες και περιγράφει τις αλλαγές που παρατήρησε στο σώμα της στο Thoughtcatalog.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό χυμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ