Ρίτσαρντ Μπράνσον: Ντροπή για τον κόσμο ο Τραμπ -Καταστροφικοί οι 2 πρώτοι μήνες της θητείας του - iefimerida.gr

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Ντροπή για τον κόσμο ο Τραμπ -Καταστροφικοί οι 2 πρώτοι μήνες της θητείας του

Φωτογραφία: AP/ Mark Lennihan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο πρώτοι μήνες της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ ήταν καταστροφικοί, δήλωσε ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, χαρακτηρίζοντας ως «ντροπή για τον κόσμο» τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Είναι μία ντροπή για τον κόσμο να κυβερνά την Αμερική κάποιος που δεν λέει την αλήθεια συνέχεια και αντί να ανοίξει τα σύνορα για τους μετανάστες να δυσκολεύει την είσοδο στην Αμερική. Και η λίστα δεν τελειώνει», είπε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ν. Ζηλανδίας NewsHub, σε επίσκεψή του στη χώρα.

«Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι επιχειρηματίες όπως ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, που θα μπορούσαν να γίνουν υπέροχοι πρόεδροι των ΗΠΑ. Νομίζω ότι ο Τραμπ είναι ο μόνος επιχειρηματίας που ξέρω που σίγουρα δεν είναι το σωστό πρόσωπο για να κυβερνά μία σπουδαία χώρα όπως οι ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Μπράνσον.

«Οι πρώτες ημέρες της θητείας του Τραμπ υπήρξαν τόσο καταστροφικές, που πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να αντέξει πάνω από μία θητεία», συμπλήρωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπράνσον στρέφεται κατά του Τραμπ. Πριν από τις εκλογές είχε προειδοποιήσει ότι θα είναι επικίνδυνος αν μπει στον Λευκό Οίκο.

Ο Μπράνσον είχε φιλοξενήσει τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του, στο ιδιωτικό του νησί στην Καραϊβική, λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία του Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ