Ψάρι σοτέ, με λαχανικά

Είναι ψάρι κατσαρόλας με λαχανικά, πεντανόστιμο.


Υλικά

  • 400 γραμμάρια φιλέτο ψάρι (ρωτήστε τον ψαρά για κάτι φρέσκο που γίνεται σοτέ στην κατσαρόλα)
  • 2 πιπεριές (κίτρινη και κόκκινη)
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κολοκυθάκια
  • 5-8 ντοματίνια
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Κόψτε το ψάρι σε κύβους
  • Πλύντε τα λαχανικά, κόψτε τα σε λωρίδες, κόψτε τα ντοματίνια στα δύο
  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τα σκόρδα
  • Σε βαθύ τηγάνι ροδίστε ελαφρά το κρεμμύδι και τα σκόρδα
  • Προσθέστε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια και ροδίστε για άλλα 4 λεπτά
  • Ρίξτε τα ντοματίνια και ροδίστε για άλλα 4 λεπτά
  • Σπρώξτε τα λαχανικά στην άκρη και ρίξτε το ψάρι να ροδίσει καλά για 3 λεπτά
  • Προσθέστε ελάχιστο νερό, αλάτι και πιπέρι μπόλικο
  • Αφήστε να βράσει για 7 λεπτά και σερβίρετε
  • Τρώγεται εκπληκτικά με ρύζι, βραστές πατάτες, πουρέ ή με μια πράσινη σαλάτα

Αυτό το πιάτο μαγειρεύεται ιδανικά σε γουόκ, βαθύ και βαρύ ασιατικό τηγάνι, όπου θα μπορείτε -μόλις τα αγοράσετε- να μαγειρεύετε τα πάντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή ψάρι σοτέ λαχανικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ