Οι πιο υγιεινές επιλογές όταν παραγγέλνεις φαγητό απ' έξω -Κινέζικο, πίτσα, ινδικό - iefimerida.gr

Οι πιο υγιεινές επιλογές όταν παραγγέλνεις φαγητό απ' έξω -Κινέζικο, πίτσα, ινδικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στομάχι σου διαμαρτύρεται για άλλη μια φορά και η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι να «πεταχτείς» μέχρι το κατάστημα στη γωνία, για να αγοράσεις την αγαπημένη σου μερίδα φαγητού και να την απολαύσεις στο σπίτι.

Το takeaway είναι η απάντηση στο σύγχρονο τρόπο ζωής και τους απαιτητικούς του ρυθμούς, που σε αναγκάζουν συχνά να επιλέγεις λιγότερο υγιεινές τροφές, γιατί απλά δεν προλαβαίνεις ή δεν αντέχεις να μαγειρέψεις.

Ταυτόχρονα, όμως είναι γνωστό ότι, οι διατροφικές αυτές συνήθειες μπορούν να επιβαρύνουν τη σιλουέτα σου, γιατί προσθέτουν αρκετές περιττές θερμίδες και κιλά.

Η μήπως όχι;

Ο διατροφολόγος Ρομπ Χόμπσον υποστηρίζει, ότι υπάρχει τρόπος να μην ξεφύγεις τρώγοντας αυτά τα γεύματα και για το λόγο αυτό μοιράζεται τα πιο υγιεινά πιάτα για να παραγγείλεις στο takeaway των δημοφιλέστερων τύπων κουζίνας.

Ινδική κουζίνα...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό πίτσα Κινέζικο υγιεινό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ