Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης μάχης για την Εθνική – Τα πλάνα του Σκίμπε κόντρα στο Βέλγιο - iefimerida.gr

Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης μάχης για την Εθνική – Τα πλάνα του Σκίμπε κόντρα στο Βέλγιο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την αναμέτρηση με το Βέλγιο ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Μίκαελ Σκίμπε δείχνει να έχει ήδη καταλήξει στο βασικό κορμό της 11άδας.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, ο Μίκαελ Σκίμπε δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος αναγνωρίζοντας πως το Βέλγιο συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες του κόσμου και οι διεθνείς μας εμφανίζονται έτοιμοι για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν.

Ο αγώνας με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο πιο δύσκολος που καλείται να δώσει η Ελλάδα στον μαραθώνιο με προορισμό το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η μάχη κάτω από δοκάρια θα δοθεί ανάμεσα σε Γλύκο και Καπίνο αφού ο Καρνέζης είναι τραυματίας, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να έχει ένα προβάδισμα.

Στην άμυνα απουσιάζει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος λόγω τιμωρίας και η τετράδα θα αποτελείται λογικά από τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σταφυλίδη εκτός και αν ο Σκίμπε επιλέξει σύστημα με τρεις, οπότε δίπλα στους Παπασταθόπουλο και Μανωλά θα προστεθεί ο Τζαβέλλας.

Στη μεσαία γραμμή, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Ζέκα με τον Σάμαρη και τον Μανιάτη να τον πλασιώνουν ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν λογικά οι Μάνταλος, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα Βέλγιο Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ