Πώς τρώνε οι Γιαπωνέζες και είναι τόσο αδύνατες (καμία σχέση με σούσι) | ΥΓΕΙΑ | iefimerida.gr

Πώς τρώνε οι Γιαπωνέζες και είναι τόσο αδύνατες (καμία σχέση με σούσι)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο άκουσμα της «ιαπωνικής κουζίνας» φέρνετε στο μυαλό σας αυτομάτως το σούσι, όμως οι γεύσεις και οι μυρωδιές της κρύβουν πολλά περισσότερα μυστικά, αφού θεωρείται μία από τις πιο υγιεινές παγκοσμίως.

Αναρωτιέστε γιατί;

Η διατροφή που ακολουθούν οι Γιαπωνέζοι στηρίζεται στο γεγονός, ότι καταναλώνουν οτιδήποτε τους κάνει καλό στην υγεία, τη διάθεση και τη σιλουέτα τους.

Ετσι, στα πιάτα τους θα βρείτε κυρίως τα ψάρια, τη σόγια, το ρύζι, τα λαχανικά και τα φύκια, σε συνταγές που έχουν πάντοτε μια ιδιαίτερη ισορροπία.

Επιπλέον, η απλότητα της ιαπωνικής διατροφής σε συνδυασμό με τα θρεπτικά συστατικά που προσφέρει στον οργανισμό την καθιστούν ιδανική για την απώλεια βάρους και λίπους.

Δυσκολεύεστε να το πιστέψετε;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σούσι γυναίκα Γιαπωνέζα Ιαπωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ