Γιορτή του κρασιού -Βρήκαμε τα καλύτερα εστιατόρια για να γιορτάσεις, με μενού σε ειδικές τιμές

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από κρασιά, μυρωδιές και αποστάγματα που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Οι γειτονιές της Αθήνας από σήμερα μέχρι και την Κυριακή (13 -19 Μαρτίου) θα ανακαλύψουν τη διονυσιακή τους διάσταση χάρη στην πρωτοποριακή δράση «Athens Wine Week». Δεν είμαστε βέβαια η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη που φιλοξενεί αυτό τον θεσμό, καθώς με μεγάλη επιτυχία το Λονδίνο, η Μαδρίτη και άλλες πόλεις διοργανώνουν ανάλογα events, που στόχο έχουν να μυήσουν πότες και μη στα μυστικά του οίνου.

Η Athens Wine Week είναι η καινοτόμος πρόταση της έκθεσης Οινόραμα που οργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο (11-13 Μαρτίου) και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο τη συνέχεια της έκθεσης μέσα στην πόλη. Η εβδομάδα κρασιού για τρίτη χρονιά οργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου. Η διαφορά είναι ότι φέτος θα συμμετέχουν πολύ περισσότερα μαγαζιά σε διαφορετικές γειτονιές: Κέντρο Αθηνών, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία και Παλαιό Φάληρο.

Τι θα συμβεί;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρασιά μαγαζιά γιορτή Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ