Θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους ενόψει κακοκαιρίας - iefimerida.gr

Θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους ενόψει κακοκαιρίας

Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει όλη της χώρα από αύριο, οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται σε ετοιμότητα για την περίθαλψη των αστέγων.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου, Γιώργος Αποστολόπουλος, υπενθύμισε ότι έχει ανοίξει το γήπεδο μπάσκετ στο Ρουφ, ενώ διαθέσιμο είναι και το Κέντρο Υποδοχής αστέγων στη Σοφοκλέους. Ταυτόχρονα ο κ. Αποστολόπουλος ζήτησε από τους πολίτες που εντοπίζουν άστεγους στο δρόμο, να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 52.46.515-6, ώστε να τους παραλαμβάνουν υπάλληλοι του δήμου και να τους μεταφέρουν σε ζεστό μέρος.

Θερμαινόμενους στεγασμένους χώρους έχουν εξασφαλίσει και πολλοί άλλοι δήμοι στην Περιφέρεια.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από σήμερα αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο, ενώ το επόμενο διήμερο χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ