Βιεϊρίνια: O «κοντός μάγος» που κλέβει την παράσταση - iefimerida.gr

Βιεϊρίνια: O «κοντός μάγος» που κλέβει την παράσταση

Βιεϊρίνια: O «κοντός μάγος» που κλέβει την παράσταση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πορτογάλος πρώην άσος του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια έχει «βγάλει μάτια» από τις πρώτες προπονήσεις του με τη νέα του ομάδα την Γερμανική Βόλφσμπουργκ και έχει αναγκάσει τον προπονητή του αλλά και τον τύπο της χώρας να εκφράζονται με κολακευτικά σχόλια για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.
Είναι μάλιστα ίσως ο μοναδικός από τα πρόσφατα ποδοσφαιρικά αποκτήματα της Γερμανικής ομάδας που του δίνουν φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού στο ματς με την Κολωνία.
«Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν να σταθούν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Κολωνία», δήλωσε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, η Bild όμως τονίζει ότι: «Ενας πιθανώς να μπορεί. Ο ακραίος, Αντρέ Βιεϊρίνια. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Ντουμπάι ο Πορτογάλος -1,73 ύψους, ο πιο κοντός από τις προσθήκες που έγιναν- έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση».


Η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Bild αναφέρει ότι «Ο μικρός είναι ο καλύτερος» θέλοντας να δώσει το στίγμα της για τους νεοφερμένους παίκτες της Βόλφσμπουργκ που ξεχώρισαν στην προετοιμασία που ακολούθησε η γερμανική ομάδα στο Ντουμπάι πριν την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Το δημοσίευμα συνεχίσει τονίζοντας: «Στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια ήταν σούπερ σταρ» και αμέσως μετά φιλοξενείται στο κείμενο μια δήλωση που είχε κάνει ο Πορτογάλος: «Μπορώ να παίξω και με τα δύο πόδια, κατά προτίμηση στα άκρα. Ινδαλμά μου είναι ο Λουίς Φίγκο. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σαν κι αυτόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ