Τελείωσε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Επιστρέφουν στην Κρήτη οι αγρότες - iefimerida.gr

Τελείωσε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Επιστρέφουν στην Κρήτη οι αγρότες

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους εκατοντάδες αγρότες να αποχωρούν από την πλατεία Βάθης, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση από το πρωί της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο από το οποίο δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Όπως μετέδωσε το ekriti.gr, το συντονιστικό των αγροτών αποφάσισε τη λήξη της κινητοποίησης και την επιβίβαση στα πλοία της γραμμής για την επιστροφή στο Ηράκλειο και τα Χανιά αντίστοιχα. Οι εκπρόσωποί τους χαρακτήρισαν την κινητοποίηση επιτυχημένη αλλά δηλωσαν αγανακτισμένοι από την αντιμετώπιση της ηγεσίας του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Το μεσημέρι οι αγρότες επέστρεψαν στην πλατεία Βάθης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου και έγινε νέα προσπάθεια συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου ενώ είχε προηγηθεί πορεία στους δρόμους της Αθήνας με προορισμό τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου για να επιδώσουν ψήφισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες συλαλλητήριο Αθήνα Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ