Τα μαγαζιά με τις πιο όμορφες βεράντες της Αθήνας, για καφέ κάτω από τον ήλιο! - iefimerida.gr

Τα μαγαζιά με τις πιο όμορφες βεράντες της Αθήνας, για καφέ κάτω από τον ήλιο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και αυτό αποτελεί από μόνο του αιτία και αφορμή, για να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με την παρέα σου, θαυμάζοντας την Αθήνα και την περαντζάδα από ψηλά!

Οι πιο όμορφες βεράντες στα πιο ειδυλλιακά σημεία της πόλης απλώνουν ξανά τα τραπεζάκια τους, στολίζονται με τα ανθισμένα τους λουλούδια, δημιουργούν μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα και σε περιμένουν για καφέ και κουβεντούλα κάτω από τη ζεστασιά του ήλιου.

Ciccus

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά και τουριστικά μέρη της πόλης, στο Μοναστηράκι, επί της Αδριανού. Το νέο all-day bar restaurant Ciccus είναι ένα διατηρητέο κτίριο με σύγχρονο ντιζάιν και παλιά στοιχεία και προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας καφέ, κοκτέιλ και πιάτα της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας κάθε ώρα της ημέρας. Αυτό όμως που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό είναι τα μικρά του μπαλκονάκια με συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγαζιά θέα θάλασσα Αθήνα βεραντες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ