Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα λόγω της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα λόγω της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (1/3) η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ έξω από το Χίλτον. Η απεργία των εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ σε συνδυασμό με την πορεία του ΠΑΜΕ προκάλεσε έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Το ΠΑΜΕ αντέδρασε στις "νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, στην κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, στη νέα φοροληστεία σε βάρος των εργαζομένων" και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι όλα αυτά τα κάνει συντονισμένα με το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΣΕΒ.

Όσον αφορά τα αντίμετρα που "εξαγγέλλει η κυβέρνηση" το ΠΑΜΕ υποστήριξε ότι προσπαθεί ακόμα μία φορά να εξαπατήσει το λαό.

Το ΠΑΜΕ αποχώρησε από τη Β. Σοφίας μετά από λίγη ώρα, κάνοντας κάλεσμα για νέους αγώνες, ώστε να ανατραπούν οι πολιτικές που οδηγούν το λαό σε φτωχοποίηση.

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα  λόγω της  συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ | iefimerida.gr 0
Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα  λόγω της  συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ | iefimerida.gr 1

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει περιμετρικά το ξενοδοχείο με κλούβες και έντονη αστυνομική παρουσία επί ποδός έτσι ώστε να μην καταφέρει κανείς να διεισδύσει στο εσωτερικό του κτιρίου.

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα  λόγω της  συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ | iefimerida.gr 2


Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

«Κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. – ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με νέα φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά προβάλλοντας δήθεν αντίμετρα στα μέτρα παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δε θα μειώνονταν οι συντάξεις. Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα.

Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης.

Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων, στα νέα βάρβαρα μέτρα!

Να οργανώσουμε την αντεπίθεση απέναντι στους εκπροσώπους του κεφαλαίου.

Όλοι στον αγώνα. Να δείξουμε τη δύναμή μας.

Να απαιτήσουμε τις απώλειές μας, τις πραγματικές μας ανάγκες.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, σε συλλαλητήριο, αύριο Τετάρτη 1/3 στο χώρο των «διαπραγματεύσεων».

Όλες και όλοι στο ΗΙLTON στις 6.30μ.μ.».

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα  λόγω της  συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ | iefimerida.gr 3
Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα  λόγω της  συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ | iefimerida.gr 4

Πηγή Φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ