Αδωνις σε Πολάκη: Φέρε αποδείξεις για τις «πειραγμένες» τιμές στα φάρμακα - iefimerida.gr

Αδωνις σε Πολάκη: Φέρε αποδείξεις για τις «πειραγμένες» τιμές στα φάρμακα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σενάριο εκβιαστικού χαρακτήρα», χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη περί πειραγμένων τιμών ορισμένων φαρμάκων την εποχή πριν από τον Ιανουάριο του 2015, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Με επίκαιρη ερώτησή του που κατάθεσε στη Βουλή αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης «πρόκειται για μια πολιτική ανήθικου εμπαιγμού δια της ατέρμονης επίκλησης αόριστων επιχειρημάτων για άκρως σοβαρά ζητήματα, όπως η διακίνηση μαύρου χρήματος, η ευνοϊκή μεταχείριση συγκεκριμένων φαρμακοβιομηχανιών αλλά και η εσκεμμένη αλλοίωση των τιμών ορισμένων φαρμάκων, την ορθότητα των οποίων θα εξετάσει σύντομα η ελληνική Δικαιοσύνη».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ καλεί τον κ. Πολάκη να γνωστοποιήσει στη Βουλή, τα όποια στοιχεία διαθέτει που να πιστοποιούν την ορθότητα των ισχυρισμών του.

Αναλυτικά:

ΘΕΜΑ: Αναφορικά με τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας περί «πειραγμένων» τιμών ορισμένων φαρμάκων την εποχή πριν τον Ιανουάριο του 2015

Σενάριο εκβιαστικού χαρακτήρα περί «πειραγμένων» τιμών ορισμένων φαρμάκων την εποχή πριν τον Ιανουάριο του 2015 επικαλείται τις τελευταίες εβδομάδες πως έχει στα συρτάρια του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, προκειμένου να κρύψει το δυσώδες τέρας της αριστερής υποκρισίας και τον υπολειμματικό ρόλο της ηγεσίας του Υπουργείου ως προς την προστασία της δημόσιας υγείας. Πρόκειται για μια πολιτική ανήθικου εμπαιγμού, προσφιλούς κατά τα άλλα στον ίδιο, διά της ατέρμονης επίκλησης αόριστων επιχειρημάτων για άκρως σοβαρά ζητήματα όπως η διακίνηση μαύρου χρήματος, η ευνοϊκή μεταχείριση συγκριμένων φαρμακοβιομηχανιών, αλλά και η εσκεμμένη αλλοίωση των τιμών ορισμένων φαρμάκων, την ορθότητα των οποίων θα εξετάσει σύντομα η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Έχετε τα τεκμήρια που πιστοποιούν την ορθότητα των λεγομένων σας; Αν ναι, παρακαλώ όπως γνωστοποιηθούν στη Βουλή των Ελλήνων και όπως αποδειχθεί ότι έχουν κατατεθεί προς διερεύνηση στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Πολάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ