Ο Τζίμι Κίμελ αποκαλύπτει το μυστικό για να κερδίσετε ένα βραβείο Οσκαρ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζίμι Κίμελ αποκαλύπτει το μυστικό για να κερδίσετε ένα βραβείο Οσκαρ! [βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 89η τελετή των βραβείων OSCAR® είναι μόλις δεκαέξι ημέρες μακριά!

Κι ενώ δεκάδες ηθοποιοί, αλλά και συντελεστές των ταινιών βιώνουν τη δική τους αγωνία για το αν θα καταφέρουν να κερδίσουν το χρυσό αγαλματίδιο που διεκδικούν, ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Τζίμι Κίμελ, μιλάει για το μυστικό που οδηγεί στη νίκη.

Αρκεί άραγε το ταλέντο στην ηθοποιία, η σκληρή δουλειά ή η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση για να το βραβείο Οσκαρ;

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής και σταρ της late night αμερικανικής τηλεόρασης, στέκεται με θάρρος μπροστά στο φακό και αποκαλύπτει με χιούμορ στον κόσμο τα τέσσερα βασικά βήματα που θα μπορούσαν να φέρουν τον καθένα πιο κοντά στο όνειρο.

Οι συμβουλές του έρχονται μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο, αφού στο background βλέπουμε να γίνονται πράξη τα συστατικά της επιτυχίας.

Πρώτα από όλα θα πρέπει, όπως υποστηρίζει ο Κίμελ, να βρείτε την κατάλληλη δουλειά και αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη του σερβιτόρου, όπως ακριβώς ο ηθοποιός Κάραν Σόνι, που εμφανίζεται να εργάζεται σε ένα εστιατόριο.

Επειτα, θα πρέπει να περάσετε από πολλές οντισιόν, για να καταλήξετε να παίξετε ένα πολύ σκληρό ρόλο, αυτόν που θα καθορίσει και τη νίκη σας στα Οσκαρ, με ιδανικότερο ένα ρόλο σε σενάριο πολέμου.

Μπορεί η θεωρία του Κίμελ να μοιάζει πολύ απλή για να είναι αληθινή, θυμηθείτε όμως το στόρι πίσω από την καριέρα του Ράσελ Κρόου, που σε νεαρή ηλικία έγινε σερβιτόρος, μπάρμπαν, ντι τζέι και τελικά, μετά τις υποψηφιότητες για Οσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου από το 2000 μέχρι και το 2002, τελικά το κέρδισε το 2001, όταν υποδύθηκε ένα Ρωμαίο στρατηγό που έγινε μονομάχος και σκότωσε τον αυτοκράτορα (Gladiator).

Ο Τζίμι Κίμελ αποκαλύπτει το μυστικό για να κερδίσετε ένα βραβείο Οσκαρ! [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία από: Apimages

Θα επαληθευτεί κάτι τέτοιο αυτή τη φορά;

Δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τη φετινή απονομή των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα από την COSMOTE TV και συγκεκριμένα, από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό.

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ