Θεσσαλονίκη: Ιερόδουλη οργάνωσε ληστεία στον οίκο ανοχής όπου εργαζόταν - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Ιερόδουλη οργάνωσε ληστεία στον οίκο ανοχής όπου εργαζόταν

Φωτογραφία: AP Photo/Peter Dejong
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιερόδουλη, αλβανικής υπηκοότητας, κατηγορείται για εμπλοκή σε ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε οίκο ανοχής, όπου εργαζόταν. Αρχικά εμφανίστηκε ως παθούσα, ισχυρισμός που αποδείχθηκε ωστόσο ψευδής από την αστυνομική έρευνα.

Ως «πρωταγωνιστές» της ληστείας, που σημειώθηκε στις αρχές του έτους σε στούντιο-οίκο ανοχής στην περιοχή του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, κατηγορούνται δύο συμπατριώτες της 31 ετών γυναίκας, εκ των οποίων ο ένας φέρεται ως σύντροφός της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο άνδρες, 28 και 22 ετών αντίστοιχα, με την απειλή πιστολιών και χρήση σωματικής βίας άρπαξαν από την επιχείρηση χρήματα και κινητά τηλέφωνα, ενώ, προτού διαφύγουν, πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Ολοι οι παραπάνω συνελήφθησαν με εντάλματα των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης, όπου και οδηγούνται προκειμένου να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιερόδουλη οίκος ανοχής ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ