Απορρίφθηκε και η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης του Ακη Τσοχατζόπουλου - iefimerida.gr

Απορρίφθηκε και η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης του Ακη Τσοχατζόπουλου

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή παραμένει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε για τέταρτη φορά το αίτημα αποφυλάκισής του.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και η εισαγγελέας του δικαστηρίου, η οποία υποστήριξε ότι ναι μεν ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ωστόσο η συνέχιση της κράτησής του δεν θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από τον νόμο.

«Δεν προκύπτει ότι η βλάβη θα είναι δυσανάλογη, εάν παραμείνει φυλακισμένος ο κατηγορούμενος, όταν μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας μέσα σε λίγες ώρες είδαμε ότι μπορεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο», ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού κατέθεσαν σήμερα ιατρική γνωμάτευση του αναπληρωτή καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Χρήστου Κλωνάρη, σύμφωνα με την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει εμφανίσει επικίνδυνο φλεβικό έλκος στο πόδι, παρουσιάζει δυσκολία στη βάδιση και κρίνεται αναγκαία η άμεση εισαγωγή του σε νοσοκομείο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ