Συνελήφθη φορτηγατζής που τράκαρε, σκότωσε και εγκατέλειψε 35χρονο - iefimerida.gr

Συνελήφθη φορτηγατζής που τράκαρε, σκότωσε και εγκατέλειψε 35χρονο

Συνελήφθη φορτηγατζής που τράκαρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικογραφία σε βάρος 32χρονου σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Χαλανδρίτσας Αχαΐας, για τροχαίο με θανάσιμο τραυματισμό και εγκατάλειψη, που σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες στην εθνική οδό Πατρών - Τρίπολης, στη θέση Μαστραντώνη Ερυμάνθου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε όταν φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος άνδρας με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πάτρα συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή των οχημάτων σε διπλανό αγρό.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του επιβατηγού οχήματος, ενώ ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, τον τόπο του δυστυχήματος.

Από την έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς του Τμήματος Χαλανδρίτσας, προέκυψε ότι οδηγός του φορτηγού που είχε εγκαταλείψει τον τόπο του τροχαίου ήταν ο 32χρονος, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ