Οι Παπανδρεϊκοί θέλουν το Εθνικό Συμβούλιο στο «γήπεδο» του ΓΑΠ - iefimerida.gr

Οι Παπανδρεϊκοί θέλουν το Εθνικό Συμβούλιο στο «γήπεδο» του ΓΑΠ

Παπανδρεϊκοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο αποτελεί εδώ και λίγες ώρες αντικείμενο εσωκομματικής διαμάχης.

Στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου, επιθυμούν διακαώς να μεταφέρουν τη συνεδρίαση στο «γήπεδό» τους και συγκεκριμένα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους.

Η πρόθεσή τους να συνεδριάσουν τα 400 στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου στην Ιπποκράτους αποτελεί σύμφωνα με την εσωκομματική αντιπολίτευση, προσπάθεια να χειραγωγηθεί το σώμα καθώς το περιβάλλον θεωρείται εξαιρετικά φιλικό προς τον κ. Παπανδρέου.

Είναι ενδεικτικό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την ημέρα που παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία επέλεξε να πάει από το Μέγαρο Μαξίμου απευθείας στην Ιπποκράτους, όπου ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης και λίγοι βουλευτές του έστησαν υποδοχή χρησιμοποιώντας μερικές δεκάδες εργαζομένων στην Ιπποκράτους.

Τα στελέχη που αντιτίθενται με την παραμονή Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι η συνεδρίαση πρέπει να γίνει σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο και πάντως σε χώρο «ουδέτερο» προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενες στημένες κινήσεις συμπαράστασης στον ΓΑΠ. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ