Aνατροπή: Κανονικά διεξάγονται οι εκλογές της ΕΟΕ - iefimerida.gr

Aνατροπή: Κανονικά διεξάγονται οι εκλογές της ΕΟΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά την άφιξη του στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Λάμπης Νικολάου ανακοίνωσε ότι οι προγραμματισμένες για σήμερα εκλογές δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της λόγω της ξαφνικής εισαγωγής του εκ των υποψηφίων για την προεδρία, Ισίδωρου Κούβελου.

Ωστόσο, όλα ανατράπηκαν λίγη ώρα μετά.

Τα μέλη που βρίσκονταν στο κτίριο της ΕΟΕ συγκάλεσαν την ολομέλεια εξέλεξαν νέο προεδρεύων τον κ. Κανελλάκη (ήταν ο αρχαιότερος) και ξεκίνησαν τη διαδικασία. Όλα αυτά την ώρα που ο Λάμπης Νικολάου που είχε οριστεί από τη ΔΟΕ ως προεδρεύων της διαδικασίας αποχώρησε από την αίθουσα λέγοντας ότι οι εκλογές δεν θα πραγματοποιηθούν. Τα μέλη που βρίσκονταν στο κτίριο είναι όλοι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Καπράλου. Η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου που εισήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ωνάσειο με πόνους στο στήθος, δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ενώ τα μέλη της Ολομέλειας κατέφθαναν στα γραφεία της ΕΟΕ, τελευταίος έκανε την εμφάνισή του ο Λάμπης Νικολάου, επίτιμο μέλος της ΔΟΕ, ο οποίος είχε αναλάβει να συγκαλέσει την Ολομέλεια για τις αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο κ. Νικολάου τόνισε κατά την είσοδό του ότι «δεν θα γίνουν εκλογές, αφού ασθένησε ο κ. Ισίδωρος Κούβελος. Το ίδιο θα έκανα για όποιον από τους δύο υποψηφίους ασθενούσε. Ανέβαλα τις εκλογές, γιατί αυτό είναι δικαίωμά μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα συνεδριάζει η Ολομέλεια και, όπως υποστηρίχθηκε, αφού υπάρχει η πλειοψηφία, θα προχωρήσει η διαδικασία των αρχαιρεσιών. Αυτή τη στιγμή είναι παρόντα 15 μέλη της Ολομέλειας που επιμένουν να γίνουν οι εκλογές, επειδή υπάρχει απαρτία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΟΕ Εκλογές Λάμπης Νικολάου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ