Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον...τσακώσανε! - iefimerida.gr

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον...τσακώσανε!

Μια του κλέφτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρεκόρ διαρρήξεων μέσα σε μια νύχτα επιχείρησε να κάνει ένας 27χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης και αφού είχε ήδη «ανοίξει» σε 4 καταστήματα, η δράση του σταμάτησε μέσα σε ένα σουβλατζίδικο καθώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 40 ευρώ καθώς και δύο κατσαβίδια, ένα σκερπάνι και τρεις φακοί, ως διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 27χρονος χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, δηλαδή διάρρηξη εισόδου ή παραθύρου με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων που έφερε, το βράδυ της Παρασκευής είχε διαρρήξει ένα ζαχαροπλαστείο, από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ ενώ προξένησε φθορές στην είσοδο αξίας 300 ευρώ.
Στην συνέχεια μπήκε σε ένα καφενείο από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ καθώς και έναν φακό αξίας 10 ευρώ, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και τον οποίο αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια και της αποδόθηκε, ενώ προκάλεσε φθορές στην είσοδο ύψους 100 ευρώ.

Παράλληλα προκάλεσε φθορές στο παράθυρο ενός καταστήματος με λευκά είδη χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι ενώ παραβίασε και μια καφετέρια φεύγοντας και πάλι με άδεια χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ