Οι τροφές που σε κάνουν να πεινάς περισσότερο - iefimerida.gr

Οι τροφές που σε κάνουν να πεινάς περισσότερο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λιπαρά, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες είναι τα τρία συστατικά που θα σε βοηθήσουν να χορτάσεις πιο γρήγορα. Ο,τι και να φάμε, έστω για λίγο μπορεί να μας καλύψει την πείνα. Αν έχει κενές θερμίδες, γλυκαντικά και αλάτι, πολύ πιθανό μετά από λίγο να θέλουμε να ξαναφάμε και ακόμα περισσότερο.

Αποτέλεσμα; Φούσκωμα, κιλά που σε κάνουν να μισείς την ζυγαριά και βέβαια κακή ψυχολογία. Οταν λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι, φυσικά και δεν έχουμε την δυνατότητα να τρώμε με ευκολία, πλούσια, υγιεινά γεύματα που θα μας κρατήσουν χορτασμένους για πολλή ώρα. Βάζουμε ένα κράκερ στο στόμα, ίσως πιούμε και λίγο χυμό και αυτό είναι όλο. Ομως, δεν πάει έτσι. Η εύκολη λύση δεν φέρνει αποτέλεσμα, κατά κανόνα. Aκολουθούν οι τροφές που νομίζεις ότι σου καλύπτουν την πείνα και το μόνο που κάνουν είναι να σε κάνουν να πεινάς περισσότερο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρόφιμα τροφές όρεξη δίαιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ