Ασπρα, κόκκινα, κίτρινα κρεμμύδια - Ποιες οι διαφορές τους, σε ποιο φαγητό ταιριάζουν

Eίναι ευεργετικά για την άμυνα του οργανισμού και πολλές φορές απαραίτητο συστατικό των συνταγών που αγαπάμε.

Οι έμπειρες νοικοκυρές ίσως να ξέρουν τις διαφορές των κρεμμυδιών.

Του λαχανικού που είναι πλούσια πηγή φλαβονοειδών, που έχει βιταμίνη C, φυτικές ίνες, κάλιο, ασβέστιο,σίδηρο, δεν έχει λιπαρά αλλά αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Bovary.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρεμμύδι Διατροφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ