«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες]

Ο πρώην εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων Newt Gingrich δήλωσε ότι η Μαντόνα «θα έπρεπε να έχει συλληφθεί» γιατί δήλωσε στη διάρκεια της διαδήλωσης 2 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ουάσινγκτον ότι είχε σκεφτεί να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο.

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, αναδιπλώθηκε και δήλωσε στη συνέχεια ότι μίλησε μεταφορικά. «Δεν είμαι άνθρωπος της βίας» έγραψε στο Instagram. «Μίλησα μεταφορικά και έδειξα δύο τρόπους για να βλέπει κάποιος τα πράγματα -ο ένας να είμαστε αισιόδοξοι και ο άλλος να έχουμε θυμό ως τα άκρα, αυτό που ένιωσα κι εγώ», πρόσθεσε.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox & Friends, ο Gingrich κατηγόρησε τη Μαντόνα ότι τα γύρισε γιατί «τώρα καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο» και πρόσθεσε ότι η διάσημη τραγουδίστρια αποτελεί μέρος «ενός ανερχόμενου αριστερίστικου φασισμού».


Είναι αλήθεια ότι η Μαντόνα το παράκανε στην ομιλία της κατά την διαδήλωση των #pussyhats στην Ουάσινγκτον, μίλησε χυδαία για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και πολλοί πίστεψαν ότι ξεπέρασε τα όρια της κριτικής. «Στους καταπιεστές που πιστεύουν ότι αυτή η διαδήλωση δεν θα καταλήξει πουθενά λέμε fuck you», είπε μεταξύ άλλων.

H διοίκηση Τραμπ έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από το γεγονός ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν ότι είχε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση στην διαδήλωση των γυναικών απ'ό,τι στην ορκωμοσία του νέου προέδρου:

Δείτε το σόου της Μαντόνα στην διαδήλωση γυναικών κατά του Τραμπ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα συλλάβετε φασισμός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ