Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ): Οι λόγοι που δεν θέλουμε εκλογές είναι προσωπικοί και πολιτικοί - iefimerida.gr

Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ): Οι λόγοι που δεν θέλουμε εκλογές είναι προσωπικοί και πολιτικοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, μιλώντας για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που εμφανίζει η αξιολόγηση, είπε ότι δεν θα υπάρξει κανένα νέο μέτρο.

Ωστόσο σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 , για το λεγόμενο κόφτη δεν μπορεί να ισχύσει για πάντα. «Καμία κυβέρνηση ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με άλλη μορφή , είτε μια άλλη θα μπορεί να ψηφίσει για να δεσμευτεί η χώρα στον κόφτη δαπανών που ισχύει τώρα και για μετά το 2018». Ο κόφτης είπε θα ισχύσει έως το 2018 και καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να ψηφίσει τη μονιμότητά του.

Αναφορικά με το αίτημα των εκλογών που θέτει η ΝΔ ο κ. Μανιός είπε ότι στα πηγαδάκια της Βουλής η αγωνία των βουλευτών είναι να μην γίνουν εκλογές. Είτε για προσωπικούς λόγους που έχει ο καθένας βουλευτής, είτε για σοβαρούς πολιτικούς λόγους. Τάχθηκε κατά του ενδεχόμενου δημοψηφίσματος και αποκάλυψε πως ο ίδιος ήταν κατά και του πρώτου δημοψηφίσματος και το είχε διατυπώσει στα όργανα του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ