Γαμπρός στα 63 του ο Στίβεν Τάιλερ - iefimerida.gr

Γαμπρός στα 63 του ο Στίβεν Τάιλερ

Στίβεν Τάιλερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες ότι ο τραγουδιστής των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, αρραβωνιάστηκε την επί 5 χρόνια σύντροφό του Έριν Μπρέιντι, φούντωσαν μέσα στις γιορτές, όταν η 38χρονη εθεάθη με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι. Τώρα, η κοσμηματοπώλης που σχεδίασε το δαχτυλίδι, επιβεβαίωσε την είδηση.

«Έχοντας σχεδιάσει τα κοσμήματα του Στίβεν για τόσα πολλά χρόνια, ήταν τιμή μου να είμαι μέρος του μέλλοντός του. Με όλη μου την αγάπη, στον Στίβεν και την Έριν», δήλωσε στο περιοδικό Us Weekly η Λόρι Ρόντκιν, πελάτες της οποίας είναι επίσης ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Σερ, η Μαντόνα και ο Έλτον Τζον.

Σύμφωνα με το Access Hollywood, ο 63χρονος Τάιλερ επέλεξε ένα μονόπετρο πέντε καρατίων και παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποί του δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση, η Μπρέιντι, η οποία είναι σύντροφος του ροκ σταρ από το 2006, απαθανατίστηκε να φοράει το δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Μάουι της Χαβάης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ