Μπορείτε να φανταστείτε την Μαντόνα ως Τζάκι Κένεντι; - iefimerida.gr

Μπορείτε να φανταστείτε την Μαντόνα ως Τζάκι Κένεντι;

Μαντόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H διάσημη σταρ Μαντόνα είχε στο παρελθόν δεχτεί πρόταση από τον μακαρίτη Τζον Κένεντι Τζούνιορ να φωτογραφηθεί ντυμένη σαν την μάνα του Τζάκι Κένεντι-Ωνάση για το εξώφυλλο του περιοδικού George.

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα New York Post που δημοσιεύει αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα της πρώην βοηθού του Τζον Κένεντι Τζούνιορ της Ρόουζ Μαρί Τερέντσιο «Ένα Παραμύθι διεκόπη», ενώ η εφημερίδα δημοσιεύει και την χειρόγραφη επιστολή της Μαντόνα προς τον φίλο της Τζον Κένεντι Τζούνιορ, στην οποία η βασίλισσα της ποπ αρνείται να φωτογραφηθεί ως Τζάκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρόταση είχε γίνει το 1996 για το τεύχος Σεπτεμβρίου που θα ήταν αφιερωμένο στις γυναίκες στην πολιτική. Η ιδέα για το προκλητικό εξώφυλλο ήταν του ίδιου του Τζον (οι συνεργάτες του είχαν προτείνει την Χίλαρι Κλίντον) όμως η Μαντόνα αρνήθηκε και όπως φέρεται να γράφει στην επιστολή της το έκανε γιατί «Τα φρύδια μου δεν είναι τόσο παχιά και θα την αδικήσω», ενώ παρακάτω προσθέτει πως αν της είχε προτείνει να κάνει την ερωμένη του Χίτλερ Εύα Μπράουν ή την Πάμελα Χάριμαν (Βρετανίδα πολιτικός και διπλωμάτης που είχε παντρευτεί τον γιο του Γουίνστον Τσόρτσιλ) θα είχε πει ναι

Μπορείτε να φανταστείτε την Μαντόνα ως Τζάκι Κένεντι;   | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ