Oι τροφές που είναι πιο υγιεινές όταν μαγειρεύονται

Τα ωμά λαχανικά είναι ένα από τα κορυφαία διατροφικά trends και οι άνθρωποι που προσπαθούν να καταναλώσουν ποιοτικές και θρεπτικές τροφές, χωρίς να επιβαρύνουν το σώμα τους με περιττές θερμίδες, τα εντάσσουν στο καθημερινό τους μενού.

Ιδιαίτερα με τη μορφή της σαλάτας, λαχανικά όπως το μαρούλι, το σπανάκι, οι πιπεριές, τα καρότα και άλλα υπόσχονται να σας χορτάσουν και να αντικαταστήσουν τα λαδερά ή τηγανητά γεύματα.

Σκεφτήκατε όμως ότι κάποια από αυτά θα μπορούσαν να μπουν για ελάχιστη ώρα στην κατσαρόλα και αυτό να εκτινάξει τη θρεπτική τους αξία στα ύψη;

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να καταναλώσετε τις παρακάτω τέσσερις τροφές, κερδίστε ακόμα περισσότερα από τα οφέλη τους, μαγειρεύοντας τα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαχανικά μαγείρεμα σαλάτα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ