Συνεχίζονται οι εμπρησμοί στο Χόλυγουντ - Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία - iefimerida.gr

Συνεχίζονται οι εμπρησμοί στο Χόλυγουντ - Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία

Συνεχίζονται οι εμπρησμοί στο Χόλυγουντ - Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων αλλά και σπιτιών από αγνώστους στο Χόλυγουντ, καθώς επτά νέες πυρκαγιές σημειώθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, την ώρα της αλλαγής του χρόνου.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που από την Πέμπτη έχουν πυρπολήσει περίπου 40 αυτοκίνητα κυρίως στο Χόλιγουντ. Μάλιστα, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο οι πυροσβέστες είχαν κληθεί να σβήσουν 13 πυρκαγιές σε αυτοκίνητα στο Χόλιγουντ, ανάμεσά τους και στο σπίτι του Τζιμ Μόρισον, ενώ την πρηγούμενη νύχτα 21 φωτιές σημειώθηκαν στην ίδια περιοχή και στο δυτικό Χόλιγουντ με λίγα λεπτα διαφορά η μία από την άλλη.

«Έχουμε κινητοποιήσει δεκάδες αστυνομικούς» δήλωσε στο Τύπο ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες Άντριου Σμιθ. «Οι αστυνομικοί εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο. Υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες και πολλά στοιχεία», πρόσθεσε.

Ερευνητές της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI) έχουν κληθεί για να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών αυτών των εμπρησμών, των χειρότερων που έχουν σημειωθεί στην πόλη από το 1992 οπότε είχαν ξεσπάσει φυλετικές συγκρούσεις. Μάλιστα, οι αρχές έχουν επικυρήξει με 60.000 δολάρια τους δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ