Το βασίλειο της Κέιτ Μίντλετον «τρέμει» -Πώς την απειλεί το κορίτσι του Χάρι - iefimerida.gr

Το βασίλειο της Κέιτ Μίντλετον «τρέμει» -Πώς την απειλεί το κορίτσι του Χάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που συστήθηκε επισήμως ως μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Γούλιαμ, στους αρραβώνες τους, έως σήμερα, η Κέιτ Μίντλετον θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες -για πολλούς είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα- στον κόσμο.

Ολα αυτά, όμως, μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο το κορίτσι του Χάρι, η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ. Από τη στιγμή εκείνη η κυριαρχία της Κέιτ Μίντλετον στον κόσμο των πιο καλοντυμένων φαίνεται να κλονίζεται.

Η νέα είναι ωραία, στιλάτη πιο σέξι, με αέρα Χόλιγουντ και σίγουρα πιο ανάλαφρη και λιγότερο στιλιζαρισμένη από την δούκισσα του Κέιμπριτζ η οποία θέλει δεν θέλει έχει και ένα πρωτόκολλο να ακολουθήσει. Ηδη πολλοί μιλούν για την «απειλή» Μέγκαν και αν η Κέιτ Μίντλετον θέλει να διατηρήσει την κυριαρχία της θα πρέπει σύντομα να τολμήσει αλλαγές στο στιλ της και να προσπαθήσει να το «φέρει» στο σήμερα.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ