Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών αφήνει ο Σωκράτης Φάμελλος - iefimerida.gr

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών αφήνει ο Σωκράτης Φάμελλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος στην περίπτωση που η αντιπολίτευση δεν υπερψηφίσει στη Βουλή τον μποναμά Τσίπρα.

«Αν όλα τα ελληνικά κόμματα στηρίξουν την πρότασή μας, θα χρειαστεί κάποιος να συζητάει για εκλογές;» διερωτήθηκε το πρωί της Πέμπτης, μέσω του ΣΚΑΪ αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες.

Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο πάντως οι εκλογές «δεν είναι η λύση για την Ελλάδα (…)». «Η πολιτική λύση είναι προς όφελος και των Ελλήνων και της Ευρώπης… Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας ανοίγει μια συζήτηση που δεν ευνοεί ούτε καν την Ευρωζώνη και προκαλεί τρανταγμούς σε μια ευαίσθητη εποχή για την Ευρώπη ενισχύοντας φοβίες και εθνικισμούς… Εμείς θα γυρίσουμε στη λογική της Ευρώπης των κοινωνιών», δήλωσε.

Ο κ. Φάμελλος σχολίασε και τις αντιδράσεις των θεσμών στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «περισσότερο μετρά η άποψη των Ελλήνων».

«Πιστεύουμε στο πολιτικό επίπεδο, όχι στο επίπεδο των λογιστών» πρόσθεσε ενώ παρέπεμψε στις επαφές που πρόκειται να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες.

Τέλος εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στη ΝΔ λέγοντας ότι «προτιμούμε να συνομιλεί με την κοινωνία και με την κυβέρνηση, παρά με το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας». «Προφανώς και θα στηρίξουμε την κοινωνία, σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα, αν δεν το αποφασίσουν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ