Το ζιβάγκο σε άλλη διάσταση - 4 στιλάτοι τρόποι να το φορέσεις - iefimerida.gr

Το ζιβάγκο σε άλλη διάσταση - 4 στιλάτοι τρόποι να το φορέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα κομμάτια που τον φετινό χειμώνα έχει δυναμική θέση στις στιλιστικές επιλογές των γυναικών και όχι άδικα, μιας και είναι κομψό – και αν συνδυαστεί σωστά- μπορεί να αναβαθμίσει τις καθημερινές εμφανίσεις σου. Ζιβάγκο.

Ένα ρούχο λίγο «παρεξηγημένο». Ο κρύος καιρός το καθιστά κομμάτι ιδιαιτέρως βολικό και αν και θεωρείται περίπλοκο ως προς τους συνδυασμούς που μπορούν να γίνουν με αυτό, οι street style εμφανίσεις το αγαπούν. Είναι άνετο και ζεστό, ένα statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Το έχουμε δει να φοριέται από σημαντικές προσωπικότητες όπως την Τζάκι Ωνάση και την Όντρει Χέπμπορν οι οποίες το ανέδειξαν και το έκαναν ένα κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις μας. Τα έχουμε δει στις μεγάλες πασαρέλες αλλά και σε επίσημες εμφανίσεις. Η ιστορία του ζιβάγκο έχει τις ρίζες της στις περασμένες δεκαετίες. Μπορεί να το είδαμε να φοριέται πολύ το 80’ και το 90’ ωστόσο η ιστορία του είναι ακόμα πιο παλιά όταν φοριόταν από εργάτες το 1800 για να προστατεύονται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες την ώρα της δουλειάς. Τις πρώτες δεκαετίες του 1900 το είδαμε να φοριέται από τους ναύτες, εν ώρα εργασίας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζιβάγκο Φαγητό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ