Βρετανία: Εστειλε τον καλύτερο σκοπευτή-«δολοφόνο» στη μάχη κατά των τζιχαντιστών - iefimerida.gr

Βρετανία: Εστειλε τον καλύτερο σκοπευτή-«δολοφόνο» στη μάχη κατά των τζιχαντιστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους στον κόσμο όπως αναφέρουν οι Βρετανοί. «Εκπαιδευμένος δολοφόνος», ο οποίος υπερασπίζεται τους 250 συμπατριώτες του που βρίσκονται στην αεροπορική βάση Αλ Άσαντ στο δυτικό Ιράκ.

Ο καλύτερος Βρετανός ελεύθερος σκοπευτής των Βρετανών αυτή την στιγμή, αποτελεί κάτι σαν «φάντασμα» αφού οι αρχές της χώρας διατηρούν σαν επτασφράγιστο μυστικό το όνομά του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχουν δεχθεί στο παρελθόν απειλές για τις ζωές τους από τρομοκρατικές οργανώσεις, με τον ίδιο πάντως να μην ζητά την απομάκρυνσή του.

Μέχρι στιγμής, νεκροί έχουν πέσει από τις σφαίρες του 47 άνθρωποι και αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας. Οι βρετανικές δυνάμεις βρίσκονται στην βάση εδώ και μερικές εβδομάδες, σε μια προσπάθεια εξουδετέρωσης του ISIS, κοντά στα σύνορα με την Συρία.

Βρετανία: Εστειλε τον καλύτερο σκοπευτή-«δολοφόνο» στη μάχη κατά των τζιχαντιστών | iefimerida.gr 0

Ο συγκεκριμένος ελεύθερος σκοπευτής, ο οποίος έχει πολεμήσει και, στην Βοσνία, στο Ιράκ, στο Κόσοβο και στο Αφγανιστάν, έχει ρεκόρ βολής τα 1,431 μέτρα ενώ μετρά μέχρι σήμερα καταγεγραμμένες 47 δολοφονίες.

Μιλώντας στην Daily Mail, παραδέχθηκε πως έχει την δυνατότητα να σκοτώσει χωρίς να ζητήσει άδεια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να επέμβει στην παραμονή του στην αεροπορική βάση Αλ Άσαντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ