4 περιπτώσεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις ποτέ ελαιόλαδο

Η σημασία του ελαιόλαδου στη μεσογειακή διατροφή, μεγάλη.

Περιέχει καλά λιπαρά, λιποδιαλυτές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά. Τα μονοακόρεστα λιπαρά που περιέχει το καθιστούν τροφή που μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λάδι Ελαιόλαδο Υγεία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ