Ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη μιλά για τον γιο του: Είναι μαχητής και θα νικήσει - iefimerida.gr

Ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη μιλά για τον γιο του: Είναι μαχητής και θα νικήσει

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του γνωστού δικηγόρου και συγγραφέα Κώστα Πλεύρη για τον γιο του Θάνο Πλεύρη ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε και από τότε βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα.

«Είμαστε όλοι αισιόδοξοι για τον Θάνο. Είναι μαχητής και θα νικήσει» είπε χαρακτηριστικά στο Secret ο πατέρας του και συνέχισε: «Δυστυχώς είναι ακόμα διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νεότερα. Πάντως, αρχίζει να υπάρχει συγκρατημένο κλίμα αισιοδοξίας καθώς οι θεράποντες γιατροί του βλέπουν πως ο Θάνος Πλεύρης αντιδρά θετικά στην αγωγή που του έχουν χορηγήσει, παρ’ όλο που είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος που έχει. Όλοι οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του και εύχονται όλα να πάνε κατ’ ευχή μιας και πρόκειται για έναν πολύ νέο άνθρωπο με όνειρα και όραμα για το μέλλον».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Πλεύρης Θάνος Πλεύρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ