Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ σε Α΄και Β΄Θεσσαλονικης - iefimerida.gr

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ σε Α΄και Β΄Θεσσαλονικης

Νέα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες μάχες μεταξύ νυν βουλευτών και όσων επιθυμούν να καταλάβουν μια θέση στη νέα Βουλή αναμένονται μεταξύ των γαλάζιων στελεχών στην Α και Β Θεσσαλονίκης. Η ανανέωση σε πρόσωπα πάντως δεν αναμένεται σημαντική καθώς οι νυν βουλευτές- ειδικά στην Α- είναι εξαιρετικά ισχυροί. Αντίθετα στη Β , φαίνεται πώς υπάρχουν περιθώρια για ανατροπές. Οι πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν τα εξης:

Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Οι νυν βουλευτές που θα είναι ξανά υποψήφιοι είναι ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, η Έλενα Ράπτη και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος όμως εκλέγεται χωρίς σταυρό προτίμησης . Μεγάλη δυναμική παρουσιάζει η υποψηφιότητα του πρωτοεμφανιζόμενου σε λίστες επιχειρηματία Στράτου Σιμόπουλου, προσωπικού φίλου του Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης.

Ο κ. Σιμόπουλος έχει ανακοινώσει την πρόθεση του, εκδίδει δελτία Τύπου, πραγματοποιεί ομιλίες, δίνει συνεντεύξεις και η εκλογή του θεωρείται μάλλον βέβαιη. Ο πρώην βουλευτής Κ. Ορφανός, κινείται δραστήρια ενώ από τα νέα ονόματα θα είναι αυτό του πρώην Περιφερειάρχη Ηπείρου Δ. Πανοζάχου, Υποψήφιες θα είναι και τουλάχιστον τρεις γυναίκες .Πρόκειται για τις Λιάνα Γούτα, Άννυ Ευθυμίου, καθώς και την Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο ψηφοδέλτιο και το όνομα του Στέλιου Παπαθεμελή ως συνεργαζόμενου.

Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Οι νυν βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης θα είναι εκ νέου υποψήφιοι. Δεδομένες υποψηφιότητες είναι αυτές της πρώην επάρχου Λαγκαδά Πόπης Καλαϊτζή η οποία εμφανίζει μεγάλη δυναμική, της συνδικαλίστριας Δήμητρας Κοασίδου και της Ευης Παντούσα. Μια θέση στη λίστα διεκδικούν με αξιώσεις ο πρώην βουλευτής Αδαμ Ρεγκούζας, καθώς και ο κ. Παντελής Τσακίρης ο πρώην αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Γιάννης Παλαιστής , ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδα Γιάννης Καραγιάννης και ο πρώην δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Αρης Αραμπατζής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ