Καρέλης: «Στόχος πρώτα το μηδέν με τη Βοσνία – Θα έρθει το γκολ» - iefimerida.gr

Καρέλης: «Στόχος πρώτα το μηδέν με τη Βοσνία – Θα έρθει το γκολ»

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Καρέλης αγωνίστηκε στην ήττα από τη Λευκορωσία ωστόσο δεν φάνηκε να μένει στο αποτυχημένο αποτέλεσμα αλλά σκέφτεται ήδη την αναμέτρηση με την Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκενκ και είναι ένας εκ των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος Βελγίου, αναμένεται να αποτελέσει μια βασική λύση στα χέρια του Μίχαελ Σκίμπε για την αναμέτρηση με τους Βόσνιους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν ήταν μία καθόλου καλή εμφάνιση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε καλά ως Εθνική. Είχαμε μία άσχημη εικόνα, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία εκτέλεση φάουλ και μετά με το αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε δεν σταθήκαμε ικανοί να επηρεάσουμε την ροή του αγώνα και να αλλάξουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν ένα φιλικό τεστ αυτό το ματς με την Λευκορωσία αλλά δεν παύει να είναι ένα άσχημο ματς. Ένα παιχνίδι από το οποίο δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς δεν πήγαμε καλά», τόνισε αρχικά μιλώντας στην ιστοσελίδα Gazzetta.gr.

Στη συνέχεια η συζήτηση έφτασε και στο μεγάλο παιχνίδι με την Βοσνία με τον Καρέλη να θέτει ως σημείο κλειδί την αμυντική λειτουργία.

«Αφήνουμε πίσω την Λευκορωσία. Για εμάς τα σημαντικά είναι μπροστά. Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Για μένα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και συγκροτημένοι και να λειτουργήσουμε όλοι μαζί. Ομαδικά και με σωστή λειτουργία. Δεν πρέπει με τίποτα να δεχθούμε γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο στόχος θα είναι το μηδέν στην εστία μας στα πρώτα λεπτά. Εάν το καταφέρουμε αυτό θα είναι πολύ βασικό. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως εφόσον κρατήσουμε το μηδέν και δουλέψουμε όλοι μαζί και σωστά είμαι σίγουρος πως θα έρθει το γκολ και με την βοήθεια του κόσμου μας. Θα έρθει το γκολ και μαζί και το νικηφόρο αποτέλεσμα, που όλοι μας θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος άλλωστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ