Εθνική ομάδα: «Καμπανάκι» η ήττα από την Λευκορωσία - Σε πρώτο πλάνο η Βοσνία - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: «Καμπανάκι» η ήττα από την Λευκορωσία - Σε πρώτο πλάνο η Βοσνία

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναμέτρηση με την Λευκορωσία αντιμετωπίστηκε περισσότερο από τον Μίχαελ Σκίμπε ως μια καλή ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, ποδοσφαιριστές που δεν έχει αρκετό χρόνο στην Εθνική. Η ήττα πάντως και η κακή εμφάνιση, ήχησαν ως «καμπανάκι» στον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Χωρίς νεύρο και διάθεση να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά εμφανίστηκαν οι περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές στη φιλική αναμέτρηση με την Λευκορωσία, το βράδυ της Τετάρτης στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο Σκίμπε πραγματοποίησε αρκετε αλλαγές, με τους παίκτες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό ενώ μόνο η είσοδος του Φορτούνη στο 2ο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση των παικτών.

Ενα ίσως από τα πιο αρνητικά στοιχεία ήταν η απώλεια βαθμών στο FIFA Ranking αφού η Ελλάδα έχασε με αυτή την ήττα - την πρώτη μετά από 5 συνεχόμενες νίκες - σημαντικούς βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι διεθνείς ήταν εμφανές πως είχαν στο μυαλό τους το μεγάλο παιχνίδι που έρχεται για την 4η αγωνιστική των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Βοσνία.

Το θετικό για τον Σκίμπε ήταν πως δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, έδωσε χρόνο συμμετοχές σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και πλέον μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο θα φιλοξενηθεί και αυτό στο Φάληρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Λευκορωσία Βοσνία Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ