Ο Ακης Τσοχατζόπουλος ζητά για τρίτη φορά να αποφυλακιστεί - iefimerida.gr

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος ζητά για τρίτη φορά να αποφυλακιστεί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τρίτη φορά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσφεύγει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο που κρίνει την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TORM1, ζητώντας την έξοδό του από τη φυλακή.

Ο καταδικασμένος πρωτοδίκως σε 20ετή κάθειρξη πρώην υπουργός υπέβαλε νέα αίτηση αποφυλάκισης στο πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επικαλούμενος, για ακόμη μία φορά, προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Επιπλέον, ο κ. Τσοχατζόπουλος θέτει και πάλι ζήτημα ασφάλειάς του, τονίζοντας ότι η ζωή του διατρέχει κίνδυνο μέσα στη φυλακή.

Σημειώνεται, ότι και στις δύο προηγούμενες αιτήσεις του κ. Τσοχατζόπουλου το δικαστήριο έδωσε αρνητικές απαντήσεις, λαμβάνοντας υπόψη του αντίστοιχες απορριπτικές εισαγγελικές προτάσεις που βασίζονται στο σκεπτικό του ενδεχόμενου «διάπραξης νέων αδικημάτων νομιμοποίησης παράνομων εσόδων» από τον πρώην υπουργό.

Το αίτημα του κ. Τσοχατζόπουλου θα εξεταστεί από το δικαστήριο στις 16 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ