Εθνική ομάδα: Με έξι απουσίες η προπόνηση - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Με έξι απουσίες η προπόνηση

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την Τρίτη.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μένει στο ξενοδοχείο αλλά και τους Μήτρογλου, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Φορτούνη και Μπακασέτα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς προπονήθηκαν κανονικά σε φουλ ρυθμούς. Ο Γερμανός έριξε το βάρος κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο ενώ το μενού περιείχε και δίτερμα (8 εναντίον 8). Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός όπως είπε στους παίκτες του πριν την έναρξη του προγράμματος πως αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο φιλικό κόντρα στην Λευκορωσία την Τετάρτη.

Έτσι δεν αποκλείεται η αρχική ενδεκάδα της Ελλάδας να αποτελείται από τους Γλύκο, Μανιάτη, Οικονόμου, Παπαδόπουλο και Σταφυλίδη στην άμυνα. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Τζιόλης και Σάμαρης που θα έχουν πιο μπροστά τον Μάνταλο. Στα άκρα φανέλα βασικού θα πάρουν οι Καρέλης και Γιαννιώτας, ενώ επικρατέστερος για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Βέλλιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα προπόνηση σκιμπε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ