TIME για αμερικανικές εκλογές: Το τέλος πλησιάζει - iefimerida.gr

TIME για αμερικανικές εκλογές: Το τέλος πλησιάζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ΗΠΑ και ολόκληρος ο κόσμος μετρούν αντίστροφα για το νέο Αμερικανό πρόεδρο, με την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ να επιθυμούν τα κλειδιά του Λευκού Οίκου.

Οι αμερικανικές εκλογές απασχολούν τον διεθνή Τύπο με τους δύο υποψηφίους να φιγουράρουν στα εξώφυλλα περιοδικών και στις πρώτες σελίδες εφημερίδων.

Το περιοδικό Time δεν θα μπορούσε να μην κάνει το δικό του σχόλιο για τις αμερικανικές εκλογές φιλοξενώντας στο νέο του εξώφυλλο την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δυο τους αγκαλιά κρατούν ένα πανό που λέει: «Το τέλος πλησιάζει», με το μήνυμα να είναι διφορούμενο. Δεν σημαίνει μόνο πως οι αμερικανικές εκλογές φτάνουν στο τέλος τους, αλλά και πως το «τέλος» είναι κοντά, μιας και δεν είναι λίγοι οι Αμερικανοί πολίτες που υποστηρίζουν θα αναδείξουν τον «λιγότερο χειρότερο». Από την μία έχουν έναν ακραίο ρατσιστή και από την άλλη μια γυναίκα μέσα στην διαφθορά.

TIME για αμερικανικές εκλογές: Το τέλος πλησιάζει | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Εκλογές Time
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ