Οι δικηγόροι στην Καστοριά αρνούνται να υπερασπιστούν τον 35χρονο δολοφόνο - iefimerida.gr

Οι δικηγόροι στην Καστοριά αρνούνται να υπερασπιστούν τον 35χρονο δολοφόνο

35χρονος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένας δικηγόρος από την Καστοριά δεν θέλει να υπερασπιστεί τον 35χρονο δολοφόνο της άτυχης Αωδριάνας Γαρδικιώτη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς.

Ο δράστης βρίσκεται προφυλακισμένος από χθες το μεσημέρι στις φυλακές Γρεβενών. Εν τω μεταξύ προχθές το απόγευμα, με εντολή της ανακρίτριας Καστοριάς, ο 35χρονος Στάθης Ευσταθίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου υποβλήθηκε σε ψυχιατρική και ψυχολογική εξέταση.

Η απολογία του στυγερού δολοφόνου έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης, στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, όπου μετέβησαν η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας, για λόγους ασφαλείας και αποφυγής επεισοδίων, καθώς έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πολίτες, έτοιμοι να «υποδεχτούν» με άγριες διαθέσεις τον 35χρονο κατά τη μεταγωγή του.

Για τους ίδιους λόγους είχε γίνει νωρίτερα με άκρα μυστικότητα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή του στην Καστοριά, από το νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου νοσηλευόταν τραυματισμένος μετά το τροχαίο που είχε στη διάρκεια καταδίωξης.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς, Χρήστος Τσακλίδης υποστήριξε «στείλαμε, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έναν κατάλογο προτεινόμενων μελών μας στην ανακρίτρια. Ενας ένας οι συνάδελφοι μού τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν πως για λόγους αρχής δεν μπορούν να δεχτούν την υπεράσπιση του δράστη ενός τόσο ειδεχθούς εγκλήματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ