Έσφαξε την φοιτήτρια σύντροφό του και την πέταξε στην λίμνη - iefimerida.gr

Έσφαξε την φοιτήτρια σύντροφό του και την πέταξε στην λίμνη

ανακρίνεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς έχει προκαλέσει ένα έγκλημα πάθους στο οποίο ένας νεαρός άνδρας προφανώς θολωμένος από την παθολογική του ζήλεια, δολοφόνησε την κοπέλα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει μερικές ημέρες πριν, ωστόσο ο 35χρονος άνδρας δεν μπορούσε να συνεχίσει την ζωή του μόνος, και όπως είχε εξομολογηθεί σε φίλους του, τρελλαινόταν από την ζήλεια.

Η κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο ΤΕΙ Καστοριάς στο τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων, ενώ παράλληλα δούλευε ως χορεύτρια σε clubs για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Ο 35χρονος διοργάνωνε events και πάρτι σε clubs της Καστοριάς όπου και πριν από ένα χρόνο γνωρίστηκαν.

Την ημέρα του εγκλήματος ο δράστης είχε ζητήσει από το θύμα για να βρεθούν ώστε να μιλήσουν. Με το αυτοκίνητό του την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία κοντά στη λίμνη. Εκεί λογομάχησαν άγρια γιατί εκείνος επέμενε να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη δεν ήθελε.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας τους μάλωσαν και αυτός θολωμένος από την ιδέα πως την έχει χάσει για πάντα από την ζωή, αποφάσισε να της αφαιρέσει την δική της ζωή. Έτσι και έγινε, έμπιξε πολλές φορές το μαχαίρι του στον θώρακά της, και μετά της κάρφωνε με μανία το κατσαβίδι που είχε μαζί του στον λαιμό.

Στη συνέχεια την έριξε στη λίμνη και έφυγε με κατεύθυνση το Κιλκίς. Φθάνοντας στο Κιλκίς η αστυνομία είδε το αυτοκίνητό του, το θεώρησε ύποπτο και του έκανε νόημα να σταματήσει.

Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στην έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες από τα μαλλιά της κοπέλας.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και τους αποκάλυψε και το σημείο στο οποίο είχε γίνει το έγκλημα.

Ο ιατροδικαστής μετά την ιατροδικαστική έρευνα υποστηρίζει πως η κοπέλα κατέληξε ήδη από τις δέκα μαχαιριές, πριν ο δράστης αποφασίσει να συνεχίσει την μανία του στο άψυχο κορμί της κοπέλας με το κατσαβίδι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες όσο και τα προφίλ τόσο του δράστη στον οποίον μπαίνει πολυς κόσμος και τον βρίζει, αλλά και της άτυχης κοπέλας.

Τραγική φιγούρα οι γονείς της 22χρονης, οι οποίοι έμαθαν το συμβάν σήμερα το πρωί, και θα φθάσουν στην Καστοριά τις επόμενες ώρες για να αναγνωρίσουν και να παραλάβουν το άψυχο σώμα της κόρης τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ