Σοκ στο Ρέθυμνο - Συνελήφθη ακόμα ένας παιδεραστής - προπονητής - iefimerida.gr

Σοκ στο Ρέθυμνο - Συνελήφθη ακόμα ένας παιδεραστής - προπονητής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάστατη η κοινωνία του Ρεθύμνου με αυτά που συμβαίνουν στην πόλη τους. Μετά το σοκ της αποκάλυψης της δράσης του παιδεραστή προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη ήρθε μέσα σε λίγες μέρες και ένα δεύτερο χτύπημα.

Χθες λοιπόν έγινε γνωστό πως δύο κοριτσάκια είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του 50χρονου γυμναστή - προπονητή. Τα δύο παιδιά όμως βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν και να αποκαλύψουν στους γονείς τους τα απίστευτα πράγματα που είχε κάνει σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 50χρονο που ήταν και προπονητής παιδιών σε ομάδα του Ρεθύμνου και χθες τον συνέλαβαν και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο σπίτι του προκειμένου να γίνει έρευνα για τον εντοπισμό πειστηρίων για τη δράση του.

Εκεί ο 50χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και το στομάχι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν και το τραύμα στο λαιμό δεν ήταν σοβαρό, είχαν πληγεί δύο αγγεία στην κοιλιακή χώρα και τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο, όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υποβαλλόταν σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, για να σταματήσει η αιμορραγία.

Η κοινωνία του Ρεθύμνου είναι συγκλονισμένη καθώς δεν είχε προλάβει να κοπάσει η αναστάτωση από την υπόθυση Σειραγάκη και ήρθε στο φως ακόμα μία υπόθεση παιδεραστίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ