«Ήθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη - Θόλωσα και τη σκότωσα» - iefimerida.gr

«Ήθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη - Θόλωσα και τη σκότωσα»

δολοφόνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόλυτη ψυχραιμία και με το βλέμμα του καρφωμένο στο κενό ο δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά προσπάθησε να εξηγήσει στις αστυνομικές αρχές πως η ζήλια του όπλισε το χέρι και τον οδήγησε στο άγριο έγκλημα. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς πως όταν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει, ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν πρόλαβε.

«Την Αννα (σ.σ.: Ανδριάνα) τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Εκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ήταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα. Συνέχεια καβγαδίζαμε γι' αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Όμως δεν με άκουγε... Την Παρασκευή (ημέρα δολοφονίας της 21χρονης) τσακωθήκαμε πάλι για το ίδιο ζήτημα. Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε».

Ο 35χρονος δολοφόνος πρόσθεσε ακόμα «Ήθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Άρπαξα ό,τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ! Οταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Έτσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα».

Ιατροδικαστής: Βασανισμός και άγρια σφαγή

Η 21χρονη βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της. Όπως υποστήριξε και ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος «η κοπέλα έφερε περισσότερα από 78 χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου 35 χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε» μιλώντας στην «Espresso». Και επεσήμανε «η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ