Σβαρτσενέγκερ: Αν είχα γεννηθεί στις ΗΠΑ θα κατέβαινα για πρόεδρος - iefimerida.gr

Σβαρτσενέγκερ: Αν είχα γεννηθεί στις ΗΠΑ θα κατέβαινα για πρόεδρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονειρα για τον Λευκό Οίκο έκανε ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Τα οποία θα μείνουν όμως όνειρα, πρώτα από όλα επειδή δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, όπως προβλέπεται για τους υποψήφιους προέδρους.

«Αν είχα γεννηθεί στην Αμερική, θα έβαζα υποψηφιότητα», είπε ο 69χρονος σε συνέντευξη στο Adweek. «Γιατί τώρα; Γιατί είναι μία πολύ καλή εποχή για να μπεις στην κούρσα», πρόσθεσε.

Ο γεννημένος στην Αυστρία Σβαρτσενέγκερ, μποντιμπίλντερ που εξελίχθηκε σε ηθοποιό και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την πολιτική και εξελέγη δύο φορές κυβερνήτης της Καλιφόρνια, είναι δηλωμένος Ρεπουμπλικανός, αλλά δεν υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στη μάχη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, ο Σβαρτσενέγκερ στήριζε τον γερουσιαστή του Οχάιο Τζον Κέισικ, ενώ πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Τραμπ στις εκλογές, καλώντας και τους υπόλοιπους υποστηρικτές του κόμματος να πράξουν το ίδιο.

«Για πρώτη φορά από τότε που έγινα Αμερικανός πολίτης το 1983, δεν θα ψηφίσω Ρεπουμπλικανό για πρόεδρο. Οσο υπερήφανος κι είμαι να αποκαλούμαι Ρεπουμπλικανός, υπάρχει μία ταμπέλα που βάζω πάνω από όλες τις άλλες, εκείνη του Αμερικανού. Θέλω να υπενθυμίσω στους Ρεπουμπλικανούς ότι δεν είναι μόνο αποδεκτό να επιλέξεις την χώρα σου από το κόμμα σου, είναι και καθήκον», είχε γράψει σε εκείνη την ανάρτησή του.

Φωτογραφία: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ