Κουμουτσάκος: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εκλογών - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εκλογών

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο των εκλογών» τόνισε ο Γιώργος Κουνμουτσάκος.


«Η ΝΔ ζητά εκλογές γιατί πιστεύει ότι η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν πρόκειται για επιθυμία άσκησης εξουσίας, αλλά στάση ευθύνης» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο «Ε».

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα δεν είναι μακριά η συζήτηση για το 4ο μνημόνιο. Όλα δείχνουν ότι πορευόμαστε σε μια τέτοια νέα συζήτηση και είναι κάτι που η κυβέρνηση θέλει να την αποφύγει».

Αναφορικά με τη τροπολογία Παππά με την οποία θα έπεφτε μαύρο στα κανάλια 5 ημέρες μετά την υπογραφή της απόφασης για τις τηλεοπτικές άδειες και την δημοσίευση στο ΦΕΚ ο κ. Κουμουτσάκος υπογράμμισε ότι «αν δεν καταργηθεί ο νόμος Παππά, εμείς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στη νέα σύνθεση του ΕΣΡ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ