Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει nightclub στην Αθήνα με το όνομά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει nightclub στην Αθήνα με το όνομά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό της nightclub απέκτησε η Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα! Και κάνει opening party αύριο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Την είδηση μεταδίδει το TMZ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Λίντσεϊ έγινε συν-ιδιοκτήτης σε nightclub στην Αθήνα, το οποίο μάλιστα έχει το όνομά της».

Και συνεχίζει: «Το "Lohan" ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτό συνέβη χάρη στον φίλο της Λίντσεϊ, Ντένη Παπαγεωργίου (σ.σ.: κατ' άλλους, αγαπημένο της). Ο Ελληνας επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αλλά πηγές μας λένε ότι η Λίντσεϊ θα παίρνει ένα μεγαλό ποσοστό από τα κέρδη.

»Μάλιστα, μας είπαν ότι ο Ντένις σκέφτηκε αυτή την ιδέα τον Ιούλιο -τον ίδιο μήνα που η Λίντσεϊ χώρισε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ. Το ντεκόρ θα θυμίζει εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο με στοιχεία μπαρόκ -ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το καλύτερο απ' όλα; Θα υπάρχει χώρος για VIPs! Οσο για τη Λίντσεϊ, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ίδια θα βρίσκεται δύο με τρεις φορές κάθε μήνα εκεί!».

Η ίδια η Λίντσεϊ Λόχαν, μάλιστα, πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία που καλεί στο opening party και παραπέμπει στον Παναγιώτη Σπέντζο, ο οποίος έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις του nightclub.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις Οκτ 13, 2016, 8:25πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ